Masih lagi bermimpi untuk menjadi kaya? Buat apa bermimpi lagi? Mulalah sekarang menjana pendapatan yang lebih lumayan. Banyak  yang dapat dibuat untuk menjana pendapatan yang lebih tinggi, ada yang senang dan ada yang susah. Banyak orang bekerja part time selepas waktu kerja seperti pelayan bar, pelayan restoran dan sebagainya. Kerja kerja ini dapatkah menjana pendapatan yang lumayan?

Pastinya sekarang anda tertanya sekarang bolehkah anda bermula business sekarang? Bergantung kepada situasi kewangan anda, dan bergantung kepada jenis business yang anda ingin memulakan, ada yang akan membawa pendapatan yang lebih dan ada yang akan membawa kerugian. Adakah anda tahu, adanya satu business yang boleh menjamin 90% mendapat pendapatan? Business itu ialah business masaj. Apa yang anda perlukan adalah sijil yang diiktiraf oleh kerajaan dan bolehlah anda mula business dan dapatkan pendapatan anda.

Curiga macam mana nak dapatkan sijil itu? Anda boleh mencari sekolah masaj untuk belajar tetapi kena berhati-hati dan periksa sama ada sijil itu diiktiraf oleh kerajaan. Untuk memulakan business sendiri, anda perlu memohon lesen untuk berniaga dan ia boleh mendatangkan banyak masalah.

Tetapi adanya satu lagi cara yang lebih senang untuk memulakan business adalah memulakan business franchise dengan syarikat masaj seperti Tim BodyCare. Untuk memulakan business franchise, anda hanya perlukan sijil tamat belajar dan lesen lain akan diselesaikan oleh francaisor.

Buat apa duk tunggu lagi??!telefonlah Tim BodyCare untuk maklumat lanjut!!!!

Timbodycare
No.2, 1st floor, Section 8-1E, 46050 Petaling Jaya (dekat dengan pj Hilton hotel)
Layarilah massage.com.my or contact us by 0379606800 for services and 03-7960 0018/
019-3323038 for training.

######
Tim BodyCare(massage.com.my) adalah sebuah sekolah urut di Malaysia yang menawarkan
ajaran dan service massage dan spa yang bertaraf antarabangsa ISO 9000
Tim BodyCare adalah sebuah sekolah urut yang amat terkemuka di taraf kebangsaan
dengan Course bersijil cadangan antarabangsa.