Kini, jika anda bertanya kepada seseorang tentang keadaan perkerjaan dan gaya hidupnya? Apakah reaksi mereka dan jawapan yang biasa mereka berikan? Mereka tentu akan memberikan jawapan terang tanpa ragu-ragu: “sibuk, sangat sibuknya” dan menunjukkan bahawa pekerjaan merupakan sesuatu tugas yang tiada hujung dan menujukan ke arah mereka setiap hari.
Sibuk bukanlah cara dan gaya hidup kita kerana kita tidak ditakdirkan kepada sibuk apabila berlahir di dunia ini. Oleh itu,  sementara kita berada dalam sekitar dan kehidupan sosial yang sibuk, kita juga harus belajar pintar untuk mengambil istirahat yang cukup dan menyeimbangkan antara keduanya.
Tim Bodycare, mendedikasikan untuk menberikan terapi urut yang professional. Pengaliran darah akan mendapatkan lancar, tubuh anda akan lebih relaks dan mampu melegakan badan. Ini adalah kerana urut merupakan sesuatu amalan fisioterapi yang melaksanakan tekanan atau getaran pada rangkaian perisian tubuh, termasuk otot, jaringan ikat, tendon, ligamen, dan sendi.

Tim Bodycare terapis mengetahui untuk memberikan perkhidmatan urut yang lega dan akan membiarkan anda menikmati saat damai untuk melepaskan lelahan dan tekanan, selepas hari yang penuh dengan tugas dan perjalanan yang lelah. Dengan perkhidmatan TBC, anda dijamin 100% untuk berasa selasa, lega dan memuaskan semasa urut.

Pelbagai perkhidmatan urut termasuk:
• terapi urut
• Urut badan
• kepala Urut
• kepala, leher dan bahu Urut
• refleksi kaki
• kecederaan sukan
Kini, anda boleh menikmati pakej promosi kami. Jangan ragu masa anda untuk mampir kami atau kunjungi website kami untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut. Menemukan kedamaian dalam kehidupan yang sibuk. Anda mempunyai hak untuk berehat.
Tim Bodycare
No.2 lantai, 1, Seksyen 8-1E, 46050 Petaling Jaya
Kunjungi website kami di http://www.massage.com.my/
atau hubungi kami melalui 0379606800 untuk perkhidmatan dan 03-7960 0018 / 019-3323038 untuk latihan.
######
Tim Bodycare (massage.com.my) ialah sebuah urut sekolah yang terkenal menawarkan pengajaran yang mempunyai standard antarabangsa ISO 9000 di Malaysia dan memberikan perkhidmatan lengkap dalam bidang urut dan spa. Tim Bodycare juga ialah sebuah  Pelatihan urut sekolah yang paling terkemuka dengan Sijil Kursus di antarabangsa.

Advertisements