Adakah anda mempunyai orang yang tersayang? Ibu bapa anda? Isteri anda? Anak anda? Kejutkan mereka dengan satu sesi urut yang terhebat! Ada banyak jenis urut yang ada di dunia yang sedia ada ini. Anda boleh belajar berapa teknik urut dan memberikan urut kepada orang yang tersayang anda.

Anak muda memang aktif dalam sukan. Mereka akan terdedah kepada peluang kecederahan. Anda boleh memberi anak anda ‘sport injury massage’ untuk melegakan tegangan yang ada di otot dan mempulangkan keseimbangan system musculoskeletal (system coordinasi tulang dengan otot). Ketidakseimbangan system musculoskeletal berkembang  dan biasanya tidak dapat dikesan sehingga ia menjadi serious dan menyebabkan ketidakselesaan. Sport injury massage boleh mengurangkan kebarangkalian untuk mendapat kecederaan.

Lebih kurang semua lelaki bermimpi untuk mendapatkan anak, tetapi adakah anda tahu, tempoh megandung adalah sangat susah dan stress yang banyak? Prenatal massage akan memberi keselesaan, keselamatan and keperluaan yang khusus yang maksima kepada ibu yang sendang mengandung. Stress physical, psychology, perubahan social dan rohani sering dikaitkan dengan ibu yang mengandung, tetapi sesi massage boleh mengurangkan kesan-kesan yang dinamakan tadi. Selepas memberi lahir kepada anak, kita tahu bentuk badan ibu akan….kita tahulah…tetapi postnatal massage boleh mengembalikan bentuk badan kepada betuk badan sebelum melahirkan anak.

Apa yang dinyatakan di atas hanya ada dua teknik sahaja tetapi imagine anda belajar full course yang sedia ada? Berapa kawan yang anda boleh tolong untuk mengurangkan stress? Atau anda munkin mempunyai peluang untuk menjalankan business sendiri anda dengan teknik-teknik massage yang anda telah belajar?

Timbodycare

No.2, 1st floor, Section 8-1E, 46050 Petaling Jaya

Visit our website at http://www.massage.com.my/

or contact us by 03-7960 0018/ 019-3323038.

######

Tim BodyCare(massage.com.my) is massage school in Malaysia that offer international-standard ISO 9000 teachings and services for massage and spa. Tim BodyCare is the most reputable and the leading National Massage Training School with Certificate Course in international