Dulu Cuma pakai kereta iswara yang catnya merekah, cerminnya retak, road taxnya mati… Kalau dapat gaji apa yang kita buat? Bayar kereta, rumah, bil-bil, minyak kereta, belanja makan minum isteri dan anak, selepas dengar penjelasan karier No.2 dari Tim Bodycare, urutan kesihatan fisioterapi macam tak percaya je, tapi lepas buat pun lagi tak percaya! Bayangkan kaki tangan kerajaan macam saya boleh dapat RM 3-4 ribu sebulan !! Sungguh mudah !! Sekarang isteri pun buat sama!! Karier urutan ini dah ubah hidup saya.

Johari , 45 Tahun

Sebagi seorang ibu tunggal, saya kini dapat memenuhi keinginan anak-anak saya dan juga memiliki sebuah kereta, hanya dengan bekerja sebagai tukang urut. Pekerjaan ini juga memberi ruang masa yang fleksibel dan membolehkan saya meluangkan banyak masa untuk keluarga. Pelaburan dengan mempelajari kemahiran urutan adalah tidak merugikan. Saya kini mempunyai pendapatan sebanyak RM 5,400 dengan hanya bekerja selama 15 hari.

Jun, 29 Tahun

Jaminan Kami:

Kami JAMIN Anda akan mendapat semula 100% yuran latihan selepas tamat pengajian, sekiranya anda kerja 100 jam SEPENUH MASA, SEPARUH MASA, boleh menjalankan usaha sama atau francais dengan kami.

# # #

Tim BodyCare is massage school in Malaysia that offer international-standard ISO 9000 teachings and services for massage and spa. Tim BodyCare is the most reputable and the leading National Massage Training School with Certificate Course in international

Advertisements